Neeilinis žiaurumas: dešimtys OMON karių apsupo gatve važiuojantį automobilį, išvilko jo vairuotoją ir uždaužė lazdomis

Baltarusijoje tęsiasi susirėmimai tarp protestuotojų ir vietos režimą palaikančių policininkų bei OMON bataliono karių. Tiesa, šįkart pavyko užfiksuoti neeilinį Aliaksandro Lukašenkos režimą palaikančių karių žiaurumą.

 Neeilinis žiaurumas: dešimtys OMON karių apsupo gatve važiuojantį automobilį, išvilko jo vairuotoją ir uždaužė lazdomis.<br> Lrytas.lt montažas
 Neeilinis žiaurumas: dešimtys OMON karių apsupo gatve važiuojantį automobilį, išvilko jo vairuotoją ir uždaužė lazdomis.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2020, 7:52 PM, atnaujinta Sep 10, 2020, 8:22 PM

Socialiniame tinkle „Youtube“ pasirodė vaizdo įrašas, užfiksuotas rugpjūčio 11-ąją, trečią dieną po suklastotų Baltarusijos prezidento rinkimų, kuriame „Audi“ automobiliu iš savo namų kiemo išvažiuojantis vyras staiga pamato šimtus skydais ir lazdomis apsiginklavusių OMON karių.

Dalis jų toliau ėjo pagrindine gatve, tačiau kiti nesiruošė praleisti pro šalį važiuojančio piliečio.

Maža to, dešimtys karių ėmė talžyti automobilį, galiausiai visiškai sumaitojo priekinį stiklą, iš automobilio išvilko jo savininką bei ėmė daužyti lazdomis.

Vaizdo įraše girdisi, kaip vyriškis prašo ir maldauja, kad kariai nustotų, tačiau talžymai nesiliovė.

Šią egzekuciją užfiksavo ir kaiminystėje gyventantys žmonės, kurie viską stebėjo daugiabučių balkonuose. Deja, bet suteikti pagalbos jie negalėjo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.