Milvokyje prie laidotuvių namų iš pravažiuojančio automobilio pašauti 7 žmonės

Milvokyje prie vienų laidotuvių namų trečiadienį iš pravažiuojančio automobilio buvo pašauti septyni žmonės, pranešė miesto meras Tomas Barrettas.

 Milvokyje prie vienų laidotuvių namų trečiadienį iš pravažiuojančio automobilio buvo pašauti septyni žmonės, pranešė miesto meras Tomas Barrettas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Milvokyje prie vienų laidotuvių namų trečiadienį iš pravažiuojančio automobilio buvo pašauti septyni žmonės, pranešė miesto meras Tomas Barrettas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2020, 9:48 AM, atnaujinta Oct 1, 2020, 9:51 AM

Pasak jo, žmones pašovė pro laidotuvių namus važiavęs asmuo. Policijos viršininko pareigas einantis Michaelas Brunsonas nurodė, kad visi sužeistieji gydomi ligoninėje ir turėtų išgyventi, jų būklė stabili.

Sužeistieji yra vyrai ir moterys nuo 20 iki 48 metų amžiaus, sakė M. Brunsonas. Policija vis dar ieško įtariamojo ir paprašė visuomenės pagalbos.

Vietos laikraštis „Milwaukee Journal Sentinel“ pranešė, kad prie maždaug 100 laidotuvių dalyvių būrio apie 12 val. 45 min. privažiavo automobilis.

Laidotuvių namų „Serenity“ savininkas Cedricas Guy sakė, kad tai buvo 26 metų Braxtono Tayloro, nušauto rugsėjo 17 dieną, laidotuvių dalyviai.

B. Tayloro laidotuvės turėjo prasidėti 13 val., bet po šaudymo buvo atidėtos. Kol kas neaišku, ar šaudymo incidentas yra susijęs su šiomis laidotuvėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.