D. Trumpas dar kartą paniekino rinkimų varžovą J. Bideną: skriejo nepagarbūs žodžiai

Nuo COVID-19 Baltuosiuose rūmuose atsigaunantis JAV prezidentas Donaldas Trumpas trečiadienį savo oponentą Joe Bideną pavadino „pamišėliu“, siekdamas atgaivinti savo rinkimų kampaniją, kurios pozicijas silpnina nepalankios viešosios nuomonės apklausų rezultatai.

D. Trumpas pavadino savo rinkimų varžovą J. Bideną „pamišėliu“.<br>Lrytas.lt koliažas
D. Trumpas pavadino savo rinkimų varžovą J. Bideną „pamišėliu“.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2020, 7:26 PM

„Jis jau daugelį metų buvo pamišėlis ir visi tai žino, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė D. Trumpas. – Pastebėjote, kad nebepranešama apie visus blogus dalykus, tokius kaip jo žemas intelekto koeficientas? Melagienos!“

Pirmadienį palikęs ligoninę, kur buvo gydomas dėl COVID-19, valstybės vadovas paskelbė piktų tviterio žinučių pliūpsnį, liekant vos keturioms savaitėms iki lapkričio 3 dieną paskirtų prezidento rinkimų.

Naujausios apklausos pranašauja aiškią pergalę J. Bidenui. Televizija CNN pranešė, už demokratą šiuo metu pasirengę balsuoti 57 proc. amerikiečių, o už D. Trumpą – 41 procentas. CNN duomenimis, J. Bideną šalyje palaiko du trečdaliai moterų.

D. Trumpas prie minėtos savo žinutės pridėjo vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip J. Bidenas per vieną rinkimų kampanijos renginį sako jaunų šokėjų trupei, kad norėtų „pamatyti jas šokančias, kai jos bus ketveriais metais vyresnės“.

Šį J. Bideno komentarą, kuriuo jis, matyt, norėjo išreikšti viltį po ketverių metų grumtis dėl perrinkimo, televizija „Fox News“ sukritikavo kaip nepadorų.

Tuo metu D. Trumpas pažadėjo netrukus sugrįžti prie agitavimo ir spalio 15 dieną Majamyje dalyvauti antruose debatuose su J. Bidenu. Pastarasis pareiškė, kad nenorėtų dalyvauti debatuose, jeigu iki to laiko koronaviruso infekcija D. Trumpui dar nebus pasibaigusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.