D. Trumpo gydytojas pateikė daugiau informacijos apie JAV prezidento būklę kovoje su koronavirusu

JAV prezidentui Donaldui Trumpui pastarąją parą nepasireiškė jokių koronavirusinės infekcijos COVID-19 simptomų, be to, jis nekarščiavo keturias pastarąsias dienas, trečiadienį informavo jo gydytojas.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas ignoravo ir nutylėjo, kad jo pirmasis koronaviruso testas buvo teigiamas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
JAV prezidentas Donaldas Trumpas ignoravo ir nutylėjo, kad jo pirmasis koronaviruso testas buvo teigiamas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-07 21:06, atnaujinta 2020-10-07 21:07

„Prezidentas šį rytą sakė „Jaučiuosi puikiai“, – gydytojas Seanas Conley nurodė trumpame pranešime apie D. Trumpo būklę.

S. Conley pranešime taip pat sakoma, kad tyrimų rezultatai rodo, kad D. Trumpo kraujyje esama į koronavirusą reaguojančių antikūnų.

D. Trumpio praeitą savaitę testu buvo nustatyta COVID-19; jis buvo trumpam hospitalizuotas karinėje ligoninėje netoli Vašingtono. Prezidentas į Baltuosius rūmus grįžo pirmadienio vakarą, praleidęs Walterio Reedo (Valterio Rido) kariniame medicinos centre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.