D. Trumpo ir J. Bideno debatus turėjęs vesti žurnalistas nušalintas dėl „twitter“ žinutės

Žurnalistas, turėjęs vesti antruosius JAV prezidento respublikono Donaldo Trumpo ir demokratų kandidato Joe Bideno rinkimų kampanijos debatus, buvo nušalintas nuo pareigų, nes pamelavo, kad buvo įsilaužta į jo „Twitter“ paskyrą, ketvirtadienį pranešė jo darbdavys.

Žurnalistas buvo nušalintas nuo pareigų, nes pamelavo, kad buvo įsilaužta į jo „Twitter“ paskyrą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Žurnalistas buvo nušalintas nuo pareigų, nes pamelavo, kad buvo įsilaužta į jo „Twitter“ paskyrą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2020, 8:37 AM

Televizijos C-SPAN žurnalistas Steve'as Scully, turėjęs vesti Majamyje planuotus, tačiau vėliau atšauktus debatus, buvo neterminuotam laikui nušalintas nuo pareigų, paaiškėjus melagystės faktui, nurodė kabelinės ir palydovinės televizijos tinklas, transliuojantis daugelį JAV federalinės vyriausybės posėdžių.

Debatai buvo atšaukti, kai organizatoriai nusprendė juos rengti virtualiu formatu, D. Trumpui diagnozavus koronavirusinę infekciją. Tačiau prezidentas tokiuose debatuose dalyvauti atsisakė.

D. Trumpas apkaltino S. Scully, kad šis yra prieš jį labai nusistatęs. Tada žurnalistas tviteryje parašė Anthony Scaramucci – buvusiam D. Trumpo patarėjui, kuris dabar yra aršus Baltųjų rūmų kritikas.

S. Scully rašė: „@Scaramucci, ar man derėtų atsakyti Trumpui“. Buvęs pareigūnas patarė jam nereaguoti.

Žurnalistas paneigė rašęs šią žinutę ir tvirtino, kad į jo paskyrą buvo įsilaužta. Tačiau kanalo atliktas tyrimas parodė, jog tai netiesa.

S. Scully buvo išleistas neapmokamų atostogų, nurodė C-SPAN.

D. Trumpas neslėpė džiaugsmo, išgirdęs šią naujieną.

„Vėl buvau teisus! Steve'as Scully ką tik prisipažino melavęs, kad į jo paskyrą buvo įsilaužta. Debatai Suklastoti!“ – parašė jis tviteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.