COVID-19 susirgusio palestiniečių vyriausiojo derybininko S. Erekato būklė – kritinė

COVID-19 susirgusiam palestiniečių vyriausiajam derybininkui Sajebui Erekatui sukelta dirbtinė koma. 65-erių politiko būklė naktį „pablogėjo ir dabar yra kritiška“, pirmadienį Jeruzalėje pranešė ligoninė.

Covid-19 susirgusiam palestiniečių vyriausiajam derybininkui Sajebui Erekatui sukelta dirbtinė koma.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Covid-19 susirgusiam palestiniečių vyriausiajam derybininkui Sajebui Erekatui sukelta dirbtinė koma.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2020, 3:14 PM, atnaujinta Oct 19, 2020, 5:34 PM

Palestiniečių išsivadavimo organizacijos (PLO) generaliniam sekretoriui spalio 9 dieną buvo diagnozuotas koronavirusas. S. Erekatui 2017-aisiais JAV buvo atlikta plaučių transplantacija – dėl to ir dėl savo amžiaus jis laikomas rizikos grupės pacientu. Ligoninės duomenimis, S. Erekato gydymas medikams yra „iššūkis“ ir todėl, kad jis dar serga ir bakterine infekcija.

Jeruzalėje gimęs S. Erekatas priklauso palestiniečių prezidento Mahnoudo Abbaso vadovybės žiedui. Jis daug dešimtmečių yra viena svarbiausių figūrų palestiniečių politikoje. Be to, S. Erekatas yra pagrindinis pokalbių su užsienio pasiuntiniais ir tarptautine žiniasklaida partneris.

Vakarų Krante patvirtinta 42 490 koronaviruso atvejų. 381 asmuo mirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje