Kijevo merui V. Kličko nustatyta COVID-19

Buvęs bokso čempionas ir Ukrainos sostinės Kijevo meras Vitalijus Kličko šeštadienį pranešė, kad jam diagnozuotas naujasis koronavirusas.

 Buvęs bokso čempionas ir Ukrainos sostinės Kijevo meras Vitalijus Kličko šeštadienį pranešė, kad jam diagnozuotas naujasis koronavirusas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Buvęs bokso čempionas ir Ukrainos sostinės Kijevo meras Vitalijus Kličko šeštadienį pranešė, kad jam diagnozuotas naujasis koronavirusas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2020, 12:04 PM, atnaujinta Oct 25, 2020, 12:05 PM

„Koronavirusas mane puolė pačiu nepatogiausiu laiku. Mano testo rezultatas šiandien buvo teigiamas“, – parašė jis socialiniuose tinkluose vietos valdžios rinkimų, per kuriuos jis, kaip manoma, bus perrinktas, išvakarėse.

V. Kličko pridūrė, kad „jaučiasi gerai, tačiau turi izoliuotis“.

Buvęs pasaulio sunkiasvorių bokso čempionas Kijevo mero pareigas eina nuo 2014 metų.

Ukrainoje sekmadienį renkami merai ir vietos tarybos, tačiau balsavimas nevyksta Rusijos aneksuotame Kryme ir šalies rytuose esančiuose regionuose, kuriuos kontroliuoja Rusijos remiami separatistai.

Naujausios apklausos rodo, jog V. Kličko gerokai lenkia savo varžovus.

Nuo pandemijos pradžios Ukrainoje patvirtinti iš viso 343 498 užsikrėtimo koronavirusu atvejai, o 6 391 užsikrėtęs asmuo mirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.