Latvijos premjeras planuoja pareikalauti sveikatos ministrės atsistatydinimo

Latvijos ministras pirmininkas Krišjanis Karinis planuoja pareikalauti, kad iš sveikatos apsaugos ministrės posto atsistatydintų Ilzė Vinkelė, rodo BNS turima informacija.

 Latvijos ministras pirmininkas Krišjanis Karinis planuoja pareikalauti, kad iš sveikatos apsaugos ministrės posto atsistatydintų Ilzė Vinkelė<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Latvijos ministras pirmininkas Krišjanis Karinis planuoja pareikalauti, kad iš sveikatos apsaugos ministrės posto atsistatydintų Ilzė Vinkelė<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2021, 1:07 PM, atnaujinta Jan 5, 2021, 1:40 PM

K. Karinis keletą kartų išreiškė nepasitenkinimą Sveikatos apsaugos ministerijos ir I. Vinkelės rezultatais kovojant su COVID-19 plitimu, tačiau naujausia jo kritika buvo susijusi su aiškaus skiepijimo plano stygiumi.

Antradienį vyriausybė buvo numačiusi susipažinti su Sveikatos apsaugos ministerijos parengtu vakcinavimo planu, tačiau ministrų kabineto posėdžio pradžia keliskart buvo atidėta.

Remiantis BNS gauta informacija, vyriausybės posėdis atidėtas, nes politikai diskutuoja dėl raginimo ministrei atsistatydinti.

Pranešama, kad K. Karinis konsultavosi su kitais koalicijos partneriais, ir jie pažadėjo paremti šį raginimą.

Prieš paskelbdamas apie šių konsultacijų rezultatus, premjeras dar turi kalbėtis su I. Vinkelės aljanso „Už plėtrą/Už!“ atstovais, taip pat koalicijos partneriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?