Japonijoje iškeldinimo bijojusi moteris 10 metų laikė šaldiklyje mirusios motinos kūną

Japonijoje viena moteris 10 metų laikė šaldiklyje savo velionės motinos kūną ir paaiškino policijai bijojusi būti iškeldinta iš buto, jeigu būtų sužinota apie motinos mirtį, šeštadienį pranešė šalies žiniasklaida.

Y. Yoshino sake prieš 10 metų radusi savo motiną mirusią ir nusprendusi paslėpti jos kūną, nes „nenorėjo išsikelti“ iš buto, kuriame jos abi gyveno. (Asociatyvi nuotr.)<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Y. Yoshino sake prieš 10 metų radusi savo motiną mirusią ir nusprendusi paslėpti jos kūną, nes „nenorėjo išsikelti“ iš buto, kuriame jos abi gyveno. (Asociatyvi nuotr.)<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-30 14:07

Policija sakė naujienų agentūrai AFP, kad 48 metų Yumi Yoshino buvo sulaikyta „įtariant nepasirūpinus moters kūnu ir jo slėpimu“. Velionės palaikai, laikyti šaldiklyje Tokijuje esančiame bute, buvo rasti trečiadienį.

Y. Yoshino sake prieš 10 metų radusi savo motiną mirusią ir nusprendusi paslėpti jos kūną, nes „nenorėjo išsikelti“ iš buto, kuriame jos abi gyveno, vietos žiniasklaida citavo neįvardytus policijos šaltinius.

Velionė, kuri, kaip manoma, mirė būdama apie 60 metų, buvo sudariusi sutartį dėl buto nuomos savivaldybės valdomame gyvenamajame komplekse, rašo naujienų agentūra „Kyodo News“.

Pranešimuose sakoma, kad sausio viduryje Y. Yoshino buvo priversta išsikraustyti, nes neapmokėjo buto nuomos. Tuomet vienas valytojas rado žmogaus palaikus šaldiklyje, kuris buvo paslėptas spintoje.

Atlikus skrodimą nepavyko nustatyti moters mirties laiko ir priežasties, bet ant užšaldytų palaikų jokių smurto žymių nesimatė, sakoma pranešimuose.

Kad tilptų į šaldiklį, kūnas buvo sulenktas, policija sakė naujienų agentūrai „Jiji Press“.

Y. Yoshino penktadienį buvo suimta viename viešbutyje Čibos mieste netoli Tokijo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.