Maldyvuose pradingo 8 mėnesį nėščia lietuvė, vyras už informaciją žada 100 tūkst. atlygį

Kanados pilietybę turinti Giedrė Vaškytė (33 m.) su savo vyru ilsėtis į Maldyvus atvyko vasario 13 d., o jau kitą dieną pradingo.

Moteris Maldyvuose pradingo kitą dieną po atvykimo į viešbutį. <br>SWNS/Scanpix nuotr.
Moteris Maldyvuose pradingo kitą dieną po atvykimo į viešbutį. <br>SWNS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2021, 6:53 AM, atnaujinta Feb 25, 2021, 10:14 AM

Aštuntą mėnesį nėščia G.Vaškytė kartu su vyru apsistojo Mamunagau saloje esančiame „Intercontinental Resorts“ viešbutyje.

Kaip vietos žiniasklaidai pasakojo jos vyras Parmaras Gursharanjitas Singhas, moteris pradingo nuėjusi į paplūdimį išsimaudyti, kol jis buvo prie baseino. Trečiadienį naujienų portalas thenationalnews.com paskelbė šią istoriją apie mįslingai pradingusią moterį, o jos vyras pažadėjo 100 000 dolerių atlygį už informaciją apie žmonos buvimo vietą.

Praėjus vos penkioms dienoms nuo moters dingimo, policija padarė išvadą, kad ji greičiausiai nuskendo jūroje. Tačiau šeimos nariai abejoja šia versija ir siekia daugiau atsakymų dėl jos paslaptingo dingimo. Jie kelia ir pagrobimo versiją, todėl ir buvo pasiūlytas atlygis už informaciją.

Nors Maldyvų policijos atstovė žiniasklaidai komentavo, kad tarnybos kartu su kurorto darbuotojais atliko intensyvią paiešką. Pranešimą apie dingusią G.Vaškytę policija gavo vasario 13 d. 21 val., o, vyro teigimu, ji maudytis išėjo apie 19 val.

Kelias dienas be pertraukų ieškojo moters tiek jūroje, pasikvietę narus, tiek iš skraidydami virš jūros. Atstovų teigimu, paieškos grupė „gavo rimtų įrodymų, leidžiančių manyti, kad ji dingo jūroje“ ir neturi kitų įkalčių ar užuominų, kad būtų kitaip.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.