Buvusi JAV pirmoji ponia M. Obama bus priimta į Moterų šlovės muziejų

Buvusi JAV pirmoji ponia Michellė Obama bus priimta į Nacionalinį moterų šlovės muziejų (angl. National Women's Hall of Fame).

M. Obama tapo kovotoja už sveiką šeimą, už tarptautinį mergaičių švietimą. Ji yra pavyzdys moterims ir jaunoms mergaitėms visame pasaulyje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
M. Obama tapo kovotoja už sveiką šeimą, už tarptautinį mergaičių švietimą. Ji yra pavyzdys moterims ir jaunoms mergaitėms visame pasaulyje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-09 13:09

„Propaguotoja, autorė, advokatė ir 44-oji Jungtinių Valstijų pirmoji ponia – pirmoji juodaodė šiose pareigose. Michellė Obama tapo viena įtakingiausių ir įspūdingiausių XXI amžiaus moterų“, – taip savo sprendimą argumentavo organizacija.

M. Obama tapo kovotoja už sveiką šeimą, už tarptautinį mergaičių švietimą. Ji yra pavyzdys moterims ir jaunoms mergaitėms visame pasaulyje.

Be M. Obamos ir kitų į Nacionalinį moterų šlovės muziejų, pavyzdžiui, dar bus priimta 2020 metais mirusi NASA matematikė Katherine Johnson.

Organizacija, jos pačios teigimu, įamžina „didžių amerikiečių moterų pasiekimus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų