A. Merkel kalbėdama su B. Netanyahu išreiškė „solidarumą“ su Izraeliu

Vokietijos kanclerė Angela Merkel išreiškė „solidarumą“ su Izraeliu, pirmadienį telefonu kalbėdama su šios šalies ministru pirmininku Benjaminu Netanyahu, ir paragino kuo greičiau užbaigti didžiausią per pastaruosius metus smurto protrūkį tarp žydų valstybės ir palestiniečių.

Atsižvelgiant į daugybės civilių gyventojų žūtį „abejose pusėse“, kanclerė „išreiškė viltį, kad atakos kuo greičiau pasibaigs“.<br>Imago images/Scanpix nuotr.
Atsižvelgiant į daugybės civilių gyventojų žūtį „abejose pusėse“, kanclerė „išreiškė viltį, kad atakos kuo greičiau pasibaigs“.<br>Imago images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2021, 5:24 PM

„Kanclerė dar kartą griežtai pasmerkė nuolatines raketų atakas iš Gazos [Ruožo] į Izraelį ir patikino ministrą pirmininką dėl Vokietijos vyriausybės solidarumo (su Izraeliu), – sakoma po pokalbio paskelbtame A. Merkel atstovo Steffeno Seiberto pranešime. – Ji dar kartą patvirtino, kad Izraelis turi teisę gintis nuo atakų.“

Atsižvelgiant į daugybės civilių gyventojų žūtį „abejose pusėse“, kanclerė „išreiškė viltį, kad atakos kuo greičiau pasibaigs“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.