Vokietijoje keleiviniame autobuse vyras paėmė įkaitais du žmones

Antradienį Vokietijoje policija sulaikė keleivį, kuris, kaip įtariama, autobuse šalies pietuose paėmė įkaitais du žmones.

 Vokietijoje keleiviniame autobuse vyras paėmė įkaitais du žmones.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vokietijoje keleiviniame autobuse vyras paėmė įkaitais du žmones.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-22 11:10

Vyras buvo sulaikytas apie 21.30 val., po kelias valandas trukusios plataus masto teisėsaugos operacijos, kurioje dalyvavo ir specialiosios pajėgos, pranešė policijos atstovas žiniasklaidai.

Įtariamasis teigė, kad su savimi turėjo ginklą, tačiau policija sakė, kad kol kas neaišku, ar jis iš tiesų buvo ginkluotas.

Policijos atstovas sakė, kad vienu metu pareigūnai, norėdami sutramdyti įtariamąjį, susprogdino apsvaiginti skirtus užtaisus, kad jį dezorientuotų ir laikinai apakintų.

Apie sužeistuosius per incidentą, įvykusį A9 greitkelyje į pietus nuo Niurnbergo, Bavarijoje, nepranešama. Detalių apie tai, kaip vyko įkaitų paėmimas, irgi nepaskelbta.

Abu įkaitais paimti žmonės buvo autobusų vairuotojai. Keleiviai buvo išlipę iš autobuso ir būriavosi pakelėje.

Pasak laikraščio „Bild“, incidentas prasidėjo po pietų, kai įtariamasis autobuse įsivėlė į ginčą, kuris peraugo į triukšmingą konfliktą.

Vykdant policijos operaciją buvo visiškai uždarytas eismas tame greitkelio ruože, kur įvyko incidentas, todėl abiem kryptimis susidarė ilgos transporto spūstys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.