Jungtinėje Karalystėje – naujų COVID infekcijų ir mirčių skaičiai, o Izraelis atsisako skiepų paso

Jungtinė Karalystė ketvirtadienį pranešė apie kiek išaugusius naujų koronaviruso infekcijų ir mirčių skaičius. Per 24 valandas nustatyta beveik 52 000 naujų atvejų. Per praėjusias septynias dienas per parą vidutiniškai buvo registruojama apie 48 500 užsikrėtimo atvejų.

 Jungtinėje Karalystėje – naujų COVID infekcijų ir mirčių skaičiai, o Izraelis atsisako skiepų paso.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Jungtinėje Karalystėje – naujų COVID infekcijų ir mirčių skaičiai, o Izraelis atsisako skiepų paso.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-17 21:03

Be to, patvirtintos dar 183 mirtys nuo koronaviruso. Tai yra 31 daugiau nei vidutiniškai per ankstesnes septynias dienas.

Izraelis visiškai atsisako skiepų paso

Izraelio premjeras Naftalis Bennettas ketvirtadienį paskelbė, kad jo šalyje netrukus bus visiškai atsisakyta vakcinacijos nuo koronaviruso paso.

Pasak N. Bennetto, pastaruoju metu fiksuojant mažėjančius infekcijų ir sunkiai sergančių žmonių skaičius, nuspręsta, kad dabar yra „geras laikas“ atsisakyti šios priemonės. Ji pastaruosius metus buvo reikalinga norint lankytis, be kita ko, restoranuose, viešbučiuose, sporto salėse ir pamaldų vietose.

Izraelis anksčiau šį mėnesį pradėjo laipsniškai atsisakyti skiepų paso.

Praėjusį mėnesį kai kuriomis dienomis Izraelyje buvo patvirtinama po daugiau kaip 80 tūkst. naujų koronaviruso atvejų. Tačiau dabar skaičiai drastiškai sumažėję, ir šią savaitę infekcijų paros prieaugis nukrito žemiau 30 tūkst. ribos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.