Rusijoje – mokinių akibrokštas: paskundė mokytoją dėl antikarinių komentarų Moteris suimta

Vietos žiniasklaida pranešė, kad mokyklos pedagogė Rusijoje buvo suimta po to, kai mokiniai pranešė policijai apie jos antikarinius komentarus.

Mokyklos mokytoja Rusijoje buvo suimta po to, kai mokiniai pranešė policijai apie jos antikarinius komentarus.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Mokyklos mokytoja Rusijoje buvo suimta po to, kai mokiniai pranešė policijai apie jos antikarinius komentarus.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2022, 10:02 AM, atnaujinta Apr 2, 2022, 10:03 AM

Teigiama, kad paaugliai pietiniame Penzos mieste kovo 18 d. įrašė pokalbį su savo anglų kalbos mokytoja Irina Gen. Jie, pranešama, buvo nusiminę, kad suplanuota kelionė į Čekiją neįvyko, tad paklausė mokytojos nuomonės šiuo klausimu.

Remiantis tariamo pokalbio stenograma, kurią paskelbė „Meduza“ svetainė, ji teigė, kad visiškai teisinga, kad kelionė buvo atšaukta ir tokie dalykai tęsis tol, kol Rusija „pradės elgtis civilizuotai“.

55 metų moteris palygino šalį su Šiaurės Korėja ir „išreiškė kitokį požiūrį į karą Ukrainoje nei oficialus“, nurodo „Meduza“. Manoma, kad I.Gen gali grėsti bauda iki 60 000 dolerių arba laisvės atėmimas iki 10 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas