Nuskendus „Moskva“ – kaltųjų paieškos: pranešama, kad suimtas Rusijos Juodosios jūros laivyno vadas

Buvęs Rusijos valstybės Dūmos deputatas, verslininkas Ilja Ponomariovas penktadienį socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad buvo suimtas Rusijos Juodosios jūros laivyno vadas, viceadmirolas Igoris Osipovas.

Rusijos Juodosios jūros laivyno vadas, viceadmirolas Igoris Osipovas.<br>ZUMA Press/Scanpix/Twitter nuotr., lrytas.lt koliažas.
Rusijos Juodosios jūros laivyno vadas, viceadmirolas Igoris Osipovas.<br>ZUMA Press/Scanpix/Twitter nuotr., lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2022, 5:51 PM, atnaujinta Apr 15, 2022, 9:36 PM

„Įdomi (ir kol kas nepatvirtinta informacija): kreiseris „Moskva“ ne tik nuskendo pats, bet ir nuskandino Rusijos Juodosios jūros laivyno vado karjerą. Žiniasklaida ir socialiniai tinklai rašo, kad viceadmirolas Igoris Osipovas jau suimtas“, – rašė jis.

Tuo tarpu portalas Donpress.com prabilo I.Osipovą, kuris, kaip teigiama, buvo asmeniškai atsakingas už kreiserio „Moskva“ būklę, likimą. Teigiama, kad jis buvo žiauriai sumuštas ir suimtas.

Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno vadą viceadmirolą Igorį Osipovą, kuris 2022 m. vasario mėn. asmeniškai pranešė, kad patikrino kreiserio „Moskva“ gebėjimą atremti raketų smūgius, suėmė civiliais drabužiais apsirengę asmenys praneša naujienų portalas Donpress.com.

Naujienų portalo pranešime nurodoma, jog I.Osipovas buvo laive „Moskva“ tuo metu, kai į jį pataikė Ukrainos raketos „Neptun“. Liudininkai praneša, kad I.Osipovą smarkiai sumušė ir suėmė civiliais drabužiais apsirengę žmonės.

Šie pranešimai kol kas nėra oficialiai patvirtinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.