Košmaras vasaros stovykloje Prancūzijoje: poniai ėmė trypti vaikus

Prancūzijos šiaurės vakaruose antradienį vaikų vasaros stovykloje išgąsdinti poniai sutrypė 15 vaikų, iš kurių trys patyrė itin sunkių sužalojimų, trečiadienį pranešė vietos pareigūnai.

Prancūzijos šiaurės vakaruose antradienį vaikų vasaros stovykloje išgąsdinti poniai sutrypė 15 vaikų.<br>SWNS.Scanpix asociatyvi nuotr.
Prancūzijos šiaurės vakaruose antradienį vaikų vasaros stovykloje išgąsdinti poniai sutrypė 15 vaikų.<br>SWNS.Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2022, 8:53 AM

Nelaimė įvyko jojimo centre šalia Vitrė Ilio ir Vileno departamente, kai antradienio vakarą tėvų lydimi vaikai susirinko pajodinėti.

„Jojimo metu vienas iš ponių, tikriausiai vedlys, dėl neaiškios priežasties apsisuko, o kiti pasekė jo pavyzdžiu“, – nurodė regiono sostinės Reno prokuratūra.

„Šuoliuodami poniai parbloškė ant žemės visus, buvusius jų kelyje“, – sakė prokuratūros atstovai.

Daugeliui nukentėjusiųjų, kurių amžius – nuo 7 iki 11 metų, buvo įspirta į veidą. Dėl spyrių kanopomis jie patyrė „smūginių traumų“ ir „veido kaulų lūžių“, spaudos konferencijoje žurnalistams sakė Reno ligoninės vyriausiasis gydytojas Louis Soulatas.

Dviem ponių klubo darbuotojams prireikė medikų pagalbos dėl patirto šoko.

Trys sunkiausiai sužeisti vaikai kritinės būklės buvo sraigtasparniu nuskraidinti į ligoninę. Vienas iš jų tebėra intensyviosios terapijos skyriuje, jam taikoma bendroji anestezija. Visgi pavojus vaikų gyvybei nebegresia, sakė L. Soulatas.

Policija pradėjo tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.