Žiniasklaida: R. T. Erdoganas siūlys V. Zelenskiui surengti jo susitikimą su V. Putinu

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoğanas per vizitą į Ukrainą pasiūlys savo kolegai Volodymyrui Zelenskiui surengti jo susitikimą su Rusijos vadovu Vladimiru Putinu.

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoğanas per vizitą į Ukrainą pasiūlys savo kolegai Volodymyrui Zelenskiui surengti jo susitikimą su Rusijos vadovu Vladimiru Putinu.<br>AP/Scanpix nuotr.
Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoğanas per vizitą į Ukrainą pasiūlys savo kolegai Volodymyrui Zelenskiui surengti jo susitikimą su Rusijos vadovu Vladimiru Putinu.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2022, 11:35 AM

Tai ketvirtadienį pranešė portalas „rbc.ua“, remdamasis Turkijos televizijos kanalu „A Haber“.

„Manoma, kad Erdoğanas pasiūlys Zelenskiui suorganizuoti jo susitikimą su Putinu“, – informavo kanalo korespondentas iš Lvivo, remdamasis šaltiniais diplomatiniuose sluoksniuose.

Savo ruožtu televizijos kanalas „CNN Türk“ teigia, kad Putino ir Zelenskio susitikime galėtų būti aptartos „kelio gairės“ karo Ukrainoje klausimu.

„Iš šaltinių Rusijoje gautomis žiniomis, prezidentas Putinas gali susitikti su Zelenskiu. Pasak Rusijos atstovų, lyderiai gali aptarti ir apibrėžti „kelio gaires“. Vėliau delegacijos galėtų pradėti darbą šioms „kelio gairėms“ įgyvendinti“, – sakoma pranešime.

„rbc.ua“ primena, kad ketvirtadienį Lvive turi įvykti Ukrainos ir Turkijos prezidentų bei JT generalinio sekretoriaus António Guterreso susitikimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.