V. Putinas, Kim Jong Unas pasveikino Xi Jinpingą su trečiąją kadencija

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sekmadienį nusiuntė „nuoširdžiausius sveikinimus“ Xi Jinpingui po to, kai jo kolega Kinijoje užsitikrino istorinę trečiąją Kinijos komunistų partijos vadovo kadenciją.

V. Putinas ir Kim Jong unas pasveikino Xi Jinpingą su trečiąja kadencija.<br>ZUMA Press/AFP/Scanpix nuotr., lrytas.lt koliažas.
V. Putinas ir Kim Jong unas pasveikino Xi Jinpingą su trečiąja kadencija.<br>ZUMA Press/AFP/Scanpix nuotr., lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-23 11:55

V. Putinas sakė, kad būtų „laimingas galėdamas tęsti mūsų konstruktyvų dialogą ir glaudų bendrą darbą, kuriuo siekiama stiprinti... strateginį mūsų šalių bendradarbiavimą“, sakoma Kremliaus pranešime, ir palinkėjo Xi Jinpingui klestėjimo ir „naujų laimėjimų“.

Prie sveikinimų prisidėjo ir Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas, nusiuntęs „nuoširdžiausius sveikinimus“ Kinijos prezidentui, sekmadienį pranešė Š. Korėjos valstybinė žiniasklaida.

„Aš kartu su jumis kursiu gražesnę KLDR (Korėjos Liaudies Demokratinės Respublikos) ir Kinijos santykių ateitį, atitinkančią laikmečio poreikius“, – pranešė Korėjos centrinė naujienų agentūra, cituodama Kim Jong Uną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.