D. Trumpas apie dalyvavimą prezidento rinkimuose: labai, labai tikėtina

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas dar kartą užsiminė, kad gali dalyvauti 2024 metais vyksiančiuose šalies vadovo rinkimuose. „Kad mūsų šalis taptų sėkminga, saugi ir šlovinga, labai, labai, labai tikėtina, kad aš tai darysiu, – sakė jis ketvirtadienio vakarą respublikonų rinkimų kampanijos renginyje Ajovos valstijoje. -Ruoškitės, tai viskas, ką galiu pasakyti“. D. Trumpas kaip oratorius dalyvavo mitinge, kad paremtų respublikonų kandidatus, dalyvaujančius lapkričio 8 dieną vyksiančiuose Kongreso rinkimuose.

D. Trumpas.<br>AP/Scanpix nuotr.
D. Trumpas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2022, 9:47 AM

Per savo pasirodymą buvęs prezidentas pakartojo seniai paneigtą teiginį, kad jis laimėjo ir 2020-ųjų rinkimus. Respublikonas iki šiol nesutinka pripažinti savo pralaimėjimo demokratui JAV prezidentui Joe Bidenui.

Per vadinamuosius vidurio kadencijos rinkimus ateinantį antradienį bus renkami visi 435 Atstovų Rūmų nariai bei maždaug trečdalis senatorių. Įvairiose valstijose taip pat bus renkami gubernatoriai. Apklausos rodo, kad respublikonai turi gerus šansus paveržti daugumą Atstovų Rūmuose. Balsavime dėl senatorių mandatų prognozuojama atkakli kova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.