Ukrainietes užsipuolusi ir žeminusi rusė sulaukė atpildo valandos – deportavo iš Vokietijos

​Po rūgpjutį paplitusio skandalingo vaizdo įrašo, iš Vokietijos deportuota ukrainiečių pabėgelius terorizavusi rusė. „Unian“ skelbtame video įraše kaltininkė užfiksuota esanti su sukrautais daiktais, belaukianti skrydžio į Maskvą.

​Po rūgpjutį paplitusio skandalingo vaizdo įrašo, iš Vokietijos deportuota ukrainiečių pabėgeles terorizavusi rusė.<br>Stopkadras iš video medžiagos.
​Po rūgpjutį paplitusio skandalingo vaizdo įrašo, iš Vokietijos deportuota ukrainiečių pabėgeles terorizavusi rusė.<br>Stopkadras iš video medžiagos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-21 11:50, atnaujinta 2022-11-21 11:55

Vaizdo įrašą, kuriame ji stovi su daiktais Berlyno oro uoste, paskelbė portalas „The Insider“. J.Prochorova gimė 1992 m. Samaros srityje, persikėlusi į Maskvą, ji dirbo kasininke parduotuvėje „Pjateročka“, taip pat buvo įtraukta į mikrofinansų organizacijos sąrašą.

„Rusė Julija Prochorova, išgarsėjusi tuo, kad vaizdo įrašuose fiksavo savo provokacijas prieš ukrainiečių pabėgėlius, šiandien buvo deportuota iš Vokietijos“, – rašo laikraštis.

Pasak „Bild“, ji Vokietijoje viešėjo neturėdama galiojančio leidimo gyventi.

Rugpjūtį viena rusė internete paskelbė vaizdo įrašą, kuriame priekabiavo prie ukrainiečių moterų su klausimu „Kieno Chersonas?“. Ji juokėsi ir po to šaukė „Šlovė Rusijai“.

Po to J.Prochorova socialiniuose tinkluose skundėsi, kad „Booking“ užblokavo jos paskyrą ir atšaukė būsto Vienoje rezervaciją.

Vėliau „Twitter“ platformoje pasirodė Vokietijos laikraščio medžiagos nuotraukos, kuriose teigiama, kad rusė dirbo prostitute.

Rudenį tapo žinoma, kad Žemutinėje Bavarijoje esančiuose J.Prochorovos namuose buvo atlikta krata, kurios metu buvo paimti jos telefonai ir nešiojamasis kompiuteris. Ji liovėsi bendravusi su savo prenumeratoriais.

Parengta pagal „Unian“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.