V. Zelenskis sakė, kad bet kada mielai susikautų ringe su V. Putinu

44 metų Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sako mielai ringe stosiąs į kovą su 70 metų Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

​44 metų Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sako mielai ringe stosiąs į kovą su 70 metų Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. <br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
​44 metų Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sako mielai ringe stosiąs į kovą su 70 metų Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. <br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2022, 9:06 AM

„Visada pasirengęs“, – atsakė jis į Prancūzijos televizijos kanalo TF1 klausimą per interviu sekmadienį.

„Tikras vyras, jei nori ką nors pasakyti kitam, arba nori, kaip sakoma, trenkti jam į veidą, padarys tai pats, o ne pasiųs tarpininką“, – sakė V. Zelenskis. Jam pačiam jokių tarpininkų nereikia, jis visuomet pasirengęs tokiems pasiūlymams, sakė V. Zelenskis.

Ar jis pasirengęs dvikovai su V. Putinu, buvo paklausta Ukrainos prezidento. „Nors rytoj“, – juokdamasis atsakė V. Zelenskis. „Tai būtų paskutinis Rusijos Federacijos prezidento viršūnių susitikimas“, – pridūrė jis.

Šis klausimas užduotas laikraščiui „Le Monde“ pranešus, kad per pokalbį su Rusijos prezidentu Prancūzijos vadovas Emmanuelis Macronas jam tarstelėjo, kad ketina boksuotis, o V. Putinas jam pasiūlė įsivaizduoti, kad daužo V. Zelenskį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.