Rusijos laivų remonto įmonėje degė lėktuvnešis „Admirolas Kuznecovas“

​Vieninteliame Rusijos kreiseryje lėktuvnešyje „Admirolas Kuznecovas“, kuris šiuo metu remontuojamas Murmansko įmonėje „Zviozdočka“, buvo kilęs gaisras, praneša „Ukrinform“, remdamasi naujienų agentūra „EADaily“.

​Vieninteliame Rusijos kreiseryje lėktuvnešyje „Admirolas Kuznecovas“, kuris šiuo metu remontuojamas Murmansko įmonėje „Zviozdočka“, buvo kilęs gaisras.<br>„Twitter“ nuotr.
​Vieninteliame Rusijos kreiseryje lėktuvnešyje „Admirolas Kuznecovas“, kuris šiuo metu remontuojamas Murmansko įmonėje „Zviozdočka“, buvo kilęs gaisras.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2022, 1:31 PM

„Lėktuvnešyje „Admirolas Kuznecovas“, kuris stovi laivų remonto gamyklos „Zviozdočka“ sausajame doke, kilo gaisras. Nukentėjusiųjų nėra, evakuota 20 žmonių“, – sakė žurnalistams Rusijos gelbėjimo tarnybų atstovai.

Anot Rusijos jungtinės laivų statybos korporacijos darbuotojų, gaisras užgesintas, žalos nepadaryta.

Birželį korporacijos generalinis direktorius Aleksejus Rachmanovas žurnalistams pareiškė, kad kreiseris „pastatytas į doką 35-ojoje gamykloje Murmanske, remonto ir modernizavimo darbai truks tris mėnesius“.

Tai jau ne pirmas incidentas, ištikęs šį laivą. 2018 metų spalį nuleidžiant „Admirolą Kuznecovą“ į vandenį įvyko avarija: ant jo nuvirto keliamasis kranas, kuris apgadino lėktuvnešio denį. Vėliau atliekant kreiseryje suvirinimo darbus jame kilo gaisras, per kurį du žmonės žuvo, o dar keliolika buvo sužeista.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.