Neslepia prabangos: D. Peskovo laikrodžio kaina pribloškia

​Rusijos gynybos ministro pavaduotojas Timūras Ivanovas renginyje suskubėjo pridengti laikrodį, kurį Kremliaus lyderio atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas dėvėjo per jo žmonos Svetlanos Ivanovos 2021 m. gimtadienio šventę. Nuotraukos iš renginio pasirodė naujame A.Navalno komandos tyrime jų „YouTube“ kanale.

​Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas spaudai pirmadienį užfiksuotas su laikrodžiu, kurio vertė, kaip įtariama, siekia 620 000 JAV dolerių. Nuotraukos internete sukėlė diskusijas krizės krečiamoje šalyje.<br>lrytas.lt koliažas.
​Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas spaudai pirmadienį užfiksuotas su laikrodžiu, kurio vertė, kaip įtariama, siekia 620 000 JAV dolerių. Nuotraukos internete sukėlė diskusijas krizės krečiamoje šalyje.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2022, 1:45 PM

Vaizdo įraše tyrėjai dalijasi dėmesio vertais faktais apie S.Šoigu pavaduotoją bei jo sutuoktinę S.Ivanovą. Tyrime taip pat figūruoja ir pats D.Peskovas – kaip žmogus, nepraleidžiantis nė vieno Ivanovų gimtadienio vakarėlio.

Per 2021 m. gimtadienį Rusijos lyderio atstovas spaudai pasakė tostą, sveikindamas S.Ivanovą. Kalbos metu ant jo rankos buvo galima pamatyti laikrodį, kurio vertė siekia apie 80 000 eurų, t. y. pusė to, ką pats D.Peskovas uždirba per metus. Netrukus po to vaizdo įraše matyti, kaip gynybos viceministras T.Ivanovas brangų aksesuarą uždengia D.Peskovo megztinio rankove.

Kaip nurodo tyrėjai, 2018 m. Kremliaus gynybos viceministro žmona Stambule atšventė savo gimtadienį ir surengė 178 000 eurų vertės vakarėlį. Nuo tada, kai Rusija įsiveržė į Ukrainą, Svetlana Ivanova ir toliau dažnai lankosi Europoje, kur apsipirkinėja, mėgaujasi jachtomis, sraigtasparniais ir „Rolls Royce“ automobiliais, perka deimantus ir rengia šimtus tūkstančių dolerių kainuojančius vakarėlius – kartais net Europos šalyse.

Anksčiau D.Peskovas viešumoje pasirodydavo su aksesuarais, kainuojančiais keliskart brangiau nei jo mėnesinės pajamos. Štai 2015 m. vestuvių su dailiojo čiuožimo žvaigžde Tatjana Navka nuotraukose D.Peskovas užfiksuotas dėvintis laikrodį „Richard Mille“, kainuojantį apie 494 000 eurų – nors jo oficialios metinės pajamos tuo metu siekė apie 120 000 eurų.

Parengta pagal „The Insider“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting