Saratove padegtas komisariatas, naktį ugnis plieskė ir Maskvos kariniame objekte

Rusijos pietuose užgesintas gaisras, kilęs po įtariamo padegimo rajono kariniame komisariate, pranešė regioninis naujienų portalas „Vzgliad-Info“.

Rusijos pietuose užgesintas gaisras, kilęs po įtariamo padegimo rajono kariniame komisariate, pranešė regioninis naujienų portalas „Vzgliad-Info“.<br>Stopkadras iš video įrašo.
Rusijos pietuose užgesintas gaisras, kilęs po įtariamo padegimo rajono kariniame komisariate, pranešė regioninis naujienų portalas „Vzgliad-Info“.<br>Stopkadras iš video įrašo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2022, 3:46 PM

Oficialiai jokios informacijos apie gaisro priežastis nepateikta. Tačiau, pasak žiniasklaidos, ten buvo rastas butelis su benzino likučiais.

Nuotraukose matyti, kad karinio komisariato patalpos smarkiai apgadintos. Pasak saugumo sluoksniams artimų šaltinių, apygardos karinio komisariato biuras buvo nenaudojamas. Tačiau teigiama, kad jame buvo susirinkimo vieta per dalinę mobilizaciją, kurią prieš kelis mėnesius buvo paskelbęs Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Tuo tarpu Maskvos ugniagesiams naktį teko gesinti gaisrą kariniame objekte, kai liepsnos įsiplieskė karinio objekto garažų komplekse miesto rytuose.

Maždaug 200 kvadratinių metrų ploto gaisrui gesinti buvo pasitelkta apie tuzinas ugniagesių automobilių. Nebuvo aišku, dėl ko kilo gaisras ir kiek žalos jis padarė. Remiantis oficialiais pranešimais, nukentėjusiųjų nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.