FSB paskelbė apie keturis nukautus ukrainiečius, neva bandžiusius patekti į Rusiją

Rusijos vidaus saugumo tarnyba FSB pirmadienį pranešė esą nukovusi grupę diversantų iš Ukrainos, neva mėginusių patekti į Rusijos pasienio regioną.

​Rusijos federalinė saugumo tarnyba (FSB) pirmadienį pranešė, kad esą nukovė diversantų iš Ukrainos grupę, bandžiusią patekti į Rusijos pasienio regioną.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
​Rusijos federalinė saugumo tarnyba (FSB) pirmadienį pranešė, kad esą nukovė diversantų iš Ukrainos grupę, bandžiusią patekti į Rusijos pasienio regioną.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2022, 2:26 PM, atnaujinta Dec 26, 2022, 2:38 PM

„Per 2022 m. gruodžio 25 d. įvykusį susirėmimą žuvo keturi diversantai, mėginę iš Ukrainos patekti į Briansko srities teritoriją“, – sakoma FSB pranešime, kurį perdavė Rusijos naujienų agentūros. Jame priduriama, kad jie turėjo užsienio ginklus ir „savadarbius sprogstamuosius įtaisus“. FSB teigimu, jie neva turėjo vokiškus automatus, navigacijos įrangą ir „keturis savadarbius sprogstamuosius įtaisus“.

Naujienų agentūrų paskelbtame ir FSB priskiriamame vaizdo įraše buvo matyti ant žemės išguldyti keli kruvini kūnai su žiemine maskuojamąja apranga ir ginklais.

Rusija kaltina Kijevui palankias jėgas įvykdžius daugybę sabotažo išpuolių, įskaitant sprogimą, apgadinusį aneksuotą Krymą su Rusija jungiantį tiltą.

Praėjusią savaitę Rusijos įstatymų leidėjai pritarė ilgoms įkalinimo bausmėms „diversantams“, pabrėžę teroro grėsmes, įskaitant iš užsieniečių, vykstant konfliktui Ukrainoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.