V. Putinas paskyrė D. Medvedevą į naujas pareigas

Rusijos vadovas Vladimiras Putinas paskyrė buvusį prezidentą Dmitrijų Medvedevą į naujas pareigas – jis tapo Karinės pramonės komisijos pirmininko pirmuoju pavaduotoju, cituodama Rusijos vyriausybės paskelbtą dekretą praneša CNN.

Vladimiras Putinas ir Dmitrijus Medvedevas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Dmitrijus Medvedevas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2022, 8:05 PM

V.Putino pasirašytas dekretas įvedė Karinės pramonės komisijos pakeitimus, o šiuo metu Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas einantis D.Medvedevas įtrauktas į komisijos sudėtį.

Karo pramonės komisija yra nuolatinė institucija, sukurta siekiant užtikrinti valstybės politikos karinio-pramoninio komplekso įgyvendinimą, karinę-techninę gynybos, nacionalinio saugumo ir teisėsaugos paramą, rašoma Vyriausybės tinklalapyje. Pats V.Putinas yra komisijos pirmininkas.

Komisijos valdyboje taip pat yra gynybos ministras Sergejus Šoigu, Generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas, Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, Užsienio žvalgybos tarnybos, FSB, Nacionalinės gvardijos vadovai ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.