O. Reznikovas: kitas Ramšteino formato susitikimas įvyks vasarį

Devintasis Ramšteino formato susitikimas įvyks jau kitą mėnesį. Tai pranešė Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas, kuriuo remiasi „Ukrinform“.

Devintasis Ramšteino formato susitikimas įvyks jau kitą mėnesį. Tai pranešė Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas, kuriuo remiasi „Ukrinform“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Devintasis Ramšteino formato susitikimas įvyks jau kitą mėnesį. Tai pranešė Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas, kuriuo remiasi „Ukrinform“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2023, 11:11 AM, atnaujinta Feb 16, 2023, 11:23 PM

„Grįžau namo po aštuntojo Ramšteino susitikimo. Su kiekvienu susitikimu stebiu augantį mūsų partnerių pasitikėjimą Ukraina. Visa tai yra sunkaus mūsų karių ir atstovų darbo vaisius. Daugiau pasitikėjimo – daugiau ginklų. Tam, kad galėtume apsaugoti savo žemes, jūrą... ir padanges! Devintasis Ramšteino susitikimas įvyks vasarį“, – tviteryje parašė O. Reznikovas.

„Ukrinform“ primena, kad penktadienį įvykęs aštuntasis Ramšteino formato susitikimas, kuriame dalyvavo daugiau kaip 50 šalių gynybos pareigūnai, baigėsi be konkretaus susitarimo dėl vokiškų kovinių tankų „Leopard“ tiekimo Ukrainai. Tačiau Vokietijos gynybos ministras Borisas Pistorius patikino, kad jo šalis atitinkamą sprendimą priims netolimoje ateityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.