Pamatykite: V. Zelenskis pasidalijo ypatingai jaudinančiu vaizdo įrašu

Vasario 24 d. minint Rusijos invazijos metines, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis savo „Twitter“ platformoje pagerbė tautiečius ir pasidalijo širdį veriančiu vaizdo įrašu.

Vasario 24 d. minint Rusijos invazijos metines, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis savo „Twitter“ platformoje garbino tautiečius ir pasidalijo širdį veriančiu vaizdo įrašu.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Vasario 24 d. minint Rusijos invazijos metines, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis savo „Twitter“ platformoje garbino tautiečius ir pasidalijo širdį veriančiu vaizdo įrašu.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-24 10:54, atnaujinta 2023-02-24 11:06

Ukrainai minint kraugeriško Rusijos sukelto karo metines, šalyje tvyro vilties ir ryžto nuotaikos. Savo „Twitter“ platformoje šalies prezidentas V.Zelenskis išdidžiais žodžiais gyrė savo tautiečius ir drąsiai rašė apie laukiančią pergalę.

„Vasario 24 d. milijonai iš mūsų pasirinko. Ne baltą, o mėlynai geltoną vėliavą. Ne bėgti, o stoti veidu prieš veidą. Priešintis ir kovoti. Tai buvo skausmo, sielvarto, tikėjimo ir vienybės metai. Ir šiais metais mes išlikome nenugalimi. Žinome, kad 2023-ieji bus mūsų pergalės metai!“, – tviteryje rašė V.Zelenskis.

Ukrainos prezidentas pasidalijo itin graudžiu vaizdo įrašu.

Kreipdamasis į tautą karo metinių proga V.Zelenskis ryžtingai kalbėjo ir apie reikiamą paramą Ukrainai.

Ukraina nustebino pasaulį. Ukraina įkvėpė pasaulį. Ukraina suvienijo pasaulį. Tai galima įrodyti tūkstančiais žodžių, bet užteks kelių: HIMARS, Patriot, Abrams, IRIS-T, Challenger, NASAMS, Leopard“, – teigė V.Zelenskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.