Rusijos žiniasklaida: Maskvos priemiestyje vaikai gyvą sudegino 11-metį berniuką

Maskvos priemiestyje vaikai gyvą sudegino 11 metų berniuką, uždarę jį pašiūrėje ir padegę. Apie tai, remdamasi pranešimais Rusijos socialinėje žiniasklaidoje, praneša portalas „UNIAN“.

Maskvos priemiestyje vaikai gyvą sudegino 11 metų berniuką.<br>Telegram nuotr., lrytas.lt koliažas.
Maskvos priemiestyje vaikai gyvą sudegino 11 metų berniuką.<br>Telegram nuotr., lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2023, 5:12 PM, atnaujinta May 21, 2023, 5:33 PM

Tragedija įvyko Ramenskojės mieste, esančiame už 30 km nuo Maskvos. „Telegram“ kanalo „Šot“ duomenimis, tarp vaikų kilo kivirčas, po kurio 11-metis berniukas buvo uždarytas pašiūrėje. Kanalas „112“ patikslina, kad durys buvo specialiai prikaltos vinimis.

Kol kas neaišku, kas tiksliai sukėlė gaisrą. Kilus gaisrui, vaikai bandė išlaisvinti savo draugą iš užrakinto tvarto, tačiau jiems nepavyko. Tada į pagalbą buvo iškviesti suaugusieji, tačiau jie taip pat nespėjo laiku.

„Jie išlaužė užraktus, bandė griauti pastatą kastuvu, bet tai nepadėjo, ugnis buvo per stipri. Kai suaugusieji išlaužė pastogę, vaikas jau buvo smarkiai apdegęs ir mirė“, – rašo „Telegram“ kanalas „112“.

„Pasak liudininko, kuris vienas pirmųjų atvyko į įvykio vietą, jis kartu su kaimynu pastebėjo pašiūrėje liepsnojančius dūmus ir nuskubėjo gesinti gaisro. Paaiškėjo, kad viduje buvo įstrigęs vaikas, kuris negalėjo ištrūkti – vaikai jį užrakino. Vyrai bandė ištraukti moksleivį, išlaužė spyną, tačiau paaiškėjo, kad durys buvo prikaltos vinimis. Visą tą laiką aplink sukinėjosi įstrigusio vaiko „draugai“ ir aiškino, kad jie su juo žaidė“, – rašo Rusijos portalas „Life.ru“.

Publikacijoje priduriama, kad kai gelbėtojams pavyko atidaryti pašiūrę, jau buvo per vėlu: berniukas nekvėpavo. Pranešama. kad į įvykio vietą taip pat atvyko ugniagesiai gelbėtojai, gydytojai ir rajono policija, tačiau niekas negalėjo padėti berniukui.

Anot kito liudininiko, vaikai verkė ir vieningai šaukė, jog berniukas pats sukėlė gaisrą. Dabar vietiniai gyventojai į įvykio vietą neša gėles ir žaislus žuvusiajam atminti, priduria „Life.ru“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.