Ukrainoje iš darbo atleistas mikroautobuso vairuotojas, nepagarbiai elgęsis su žuvusio kario motina

Rivnės bendruomenėje Ukrainoje iš darbo buvo atleistas mikroautobuso vairuotojas, kuris nepagarbiai elgėsi su kare žuvusio gynėjo motina, o vežėjo įmonei buvo nurodyta gabenti humanitarinę pagalbą į fronto liniją. Apie tai „Telegram“ pranešė Rivnės meras Oleksandras Tretjakas.

Rivnėje iš darbo atleistas mikroautobuso vairuotojas, nepagarbiai elgęsis su žuvusio kario motina.<br>SIPA/Scanpix asociatyvi nuotr.
Rivnėje iš darbo atleistas mikroautobuso vairuotojas, nepagarbiai elgęsis su žuvusio kario motina.<br>SIPA/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2023, 3:11 PM

„Neseniai mūsų bendruomenėje įvyko pasipiktinimą sukėlęs incidentas. Mikroautobuso vairuotojas nepagarbiai elgėsi su žuvusio mūsų didvyrio motina. Ši situacija ne tik skandalinga, bet ir vairuotojas turi būti už tai nubaustas“, – sakoma pranešime.

Pažymima, kad vairuotojas jau atleistas iš darbo ir nebegali dirbti transporto sektoriuje. Be to, vairuotojas privalo atsiprašyti nužudyto vyro motinos, taip pat nuvykti į kapines ir atsiprašyti jos sūnaus.

Vežėjo įmonė taip pat buvo įpareigota nugabenti į fronto liniją humanitarinę pagalbą.

Rivne.media pranešė, kad birželio 2 dieną Rivnėje autobuso vairuotojas įžeidė žuvusio didvyrio motiną Liudmilą Marčuk.

L. Marčuk apie incidentą parašė socialiniame tinkle „Facebook“. Pasak jos, jei vairuotojas būtų pareiškęs užuojautą ir paaiškinęs, kad visos lengvatinės vietos užimtos, jos įrašo nebūtų buvę. Ir jei ji nebūtų išgirdusi už nugaros: „Jūsų čia tiek daug“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.