Per kruviną Rusijos raketų ataką Ukrainos picerijoje žuvo 14-metės dvynukės

Antradienį vakare per Rusijos raketų ataką prieš piceriją rytiniame Kramatorsko mieste žuvo dvi 14 metų seserys, pranešė miesto švietimo departamentas.

14-metės seserys Julija ir Ana Aksenčenko buvo tarp devynių žmonių, žuvusių per išpuolį, per kurį taip pat buvo sužeista mažiausiai 60 žmonių.<br>Twitter nuotr.
14-metės seserys Julija ir Ana Aksenčenko buvo tarp devynių žmonių, žuvusių per išpuolį, per kurį taip pat buvo sužeista mažiausiai 60 žmonių.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2023, 12:40 PM, atnaujinta Jun 28, 2023, 2:24 PM

Julija ir Ana Aksenčenko buvo tarp devynių žmonių, žuvusių per išpuolį, per kurį taip pat buvo sužeista mažiausiai 60 žmonių.

„Su liūdesiu ir nepakeliamu skausmu pranešame apie dviejų seserų Aksenčenko, 24-osios Kramatorsko pradinės mokyklos mokinių Julijos ir Anos, mirtį“, – sakoma pranešime.

„Šiemet jos baigė aštuntą klasę, o rugsėjo 4 d. turėjo švęsti 15 metų sukaktį, tačiau rusiška raketa sustabdė dviejų angelų širdžių plakimą“, – pridurė tarnybos.

Miesto meras anksčiau patvirtino, kad šį rytą iš griuvėsių taip pat buvo ištrauktas berniuko kūnas, taip pat anksčiau pranešta, kad žuvo 17-metis paauglys.

Iš viso per Rusijos raketų ataką žuvo mažiausiai devyni žmonės, keturi iš jų – vaikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.