Internete sparčiai plinta nauja J. Prigožino nuotrauka: įtaria, jog buvo Baltarusijoje

​Įvairiuose socialinės žiniasklaidos portaluose sparčiai plinta nauja Jevgenijaus Prigožino (arba į jį labai panašaus asmens) nuotrauka. Joje šis sėdi ant lovos, kaip manoma, vienoje iš Baltarusijoje įrengtų „Wagner“ samdiniams skirtų palapinių.

Manoma, jog nuotraukoje pavaizduotas J. Prigožinas.<br>„Twitter“ nuotr.
Manoma, jog nuotraukoje pavaizduotas J. Prigožinas.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2023, 4:11 PM, atnaujinta Jul 14, 2023, 4:13 PM

J.Prigožino nuotrauka paskelbta viename iš virtualių pokalbių kambarių. Šiuo metu nuotrauka sparčiai plinta internete. Anot naujienų agentūros „Unian“, sprendžiant iš nuotraukos metaduomenų, fotografavimo data – birželio 12 d., laikas – 7.24 val.

Tačiau stebėsenos grupė „Belaruski Hayun“ pranešė, kad nuotraukos metaduomenų informacija pasikeitė ir nurodė, jog data turėtų būti liepos 12 d., o ne birželio 12 d., kaip buvo skelbta anksčiau.

Spėjama, kad „Wagner“ lyderis naktį praleido kariniame miestelyje netoli Osipovičių. Stebėsenos grupė pažymi, kad liepos 11 d. J.Prigožino lėktuvas trečią kartą išskrido į Baltarusiją ir nusileido Mačiuliščių aerodrome, po to du sraigtasparniai išskrido į Osipovičius.

Kitą dieną sraigtasparniai vėl grįžo į Mačiuliščes, o po 2 valandų J.Prigožino lėktuvas išskrido į Sankt Peterburgą. Manoma, kad „Wagner“ vadovas skrido į Osipovičius patikrinti ten įrengtos palapinių stovyklos, skirtos jo samdiniams apgyvendinti.

Parengta pagal „Unian“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.