Barselonoje – istorinis apiplėšimas: iš rusų turistų pavogtas lagaminas su 8 mln. vertės brangenybėmis

Barselonos oro uoste iš rusų turistų buvo pavogtas lagaminas ir krepšys su juvelyriniais dirbiniais ir laikrodžiais, kurių vertė viršija 8 mln. eurų, praneša Ispanijos dienraštis „La Vanguardia“.

Barselonos oro uostas.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Barselonos oro uostas.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2023, 4:49 PM, atnaujinta Aug 4, 2023, 9:44 AM

Laikraštis šį apiplėšimą pavadino istoriniu. Po milijoninės vagystės Barselonos oro uoste ir ilgų gaudynių Ispanijoje sulaikyti du įtariamieji.

Sensacinga vagystė įvykdyta vėlų trečiadienio vakarą, kai prie registracijos langelio buvo nugvelbtas lagaminas su brangenybėmis ir laikrodžiais, kurių vertė aštuoni su puse milijono eurų, ketvirtadienį skelbia žiniasklaida, remdamasi policija.

Peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus, greitai pavyko identifikuoti automobilį, kuriuo nusikaltėliai paspruko. Vyras ir moteris buvo sustabdytu greitkelyje netoli Prancūzijos sienos ir sulaikyti.

Prabangaus prekės ženklo lagaminas, kuriame, be kita ko, buvo maždaug 4 mln. eurų vertės žiedas, taip pat tūkstančiai eurų grynųjų, priklausė rusų šeimai, kuri El Prato oro uoste norėjo užsiregistruoti skrydžiui į Abu Dabį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.