Kruvinos šaudynės Bosnijoje ir Hercegovinoje: vyras nušovė buvusią žmoną ir dar du žmones

Ginkluotas vyras penktadienį Bosnijoje ir Hercegovinoje nušovė tris žmones, įskaitant savo buvusią žmoną, kurios nužudymo vaizdo įrašą paskelbė socialiniuose tinkluose, o paskui nusižudė.

Šaudynės Bosnijoje.<br>AP/Scanpix nuotr.
Šaudynės Bosnijoje.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2023, 6:08 PM

„Trys žmonės nužudyti, o dar trys buvo sužeisti. Kai policija surado bėglį, jis nusižudė“, – pranešė regioninės policijos pajėgos Bosnijos šiaurės rytuose.

„Jis nušovė iš pistoleto savo buvusią žmoną, o paskui du vyrus – tėvą ir sūnų. Be to, jis sužeidė policijos pareigūną, dar vieną vyrą ir moterį“, - informavo valdžios atstovai.

Šaudynės įvyko skirtingose ​​Gradačeco, 40 000 gyventojų turinčio miesto, vietose. 35 metų vyras kilęs iš šio miesto, pridūrė policija.

Kelios Balkanų šalies žiniasklaidos priemonės pranešė, kad vyras – profesionalus kultūristas ir kūno rengybos instruktorius – socialiniuose tinkluose paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip jis nužudė savo buvusią žmoną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.