O. Arestovičius nutraukė tylą apie konfliktą su M. Feiginu: pasauliniu fenomenu tapusių pokalbių nebeišgirsime

Apie konfliktą su su teisininku Marku Feiginu socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbęs ir vėliau įrašą ištrynęs Ukrainos tinklaraštininkas, buvęs šalies prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius nutraukė tylą ir pareiškė, kad tarptautiniu fenomenu tapusios jo ir M.Feigino internetinės pokalbių laidos žiūrovai daugiau neišvys.

M. Feiginas ir O. Arestovičius.<br>Stop kadras.
M. Feiginas ir O. Arestovičius.<br>Stop kadras.
Oleksijus Arestovičius.<br>Stop kadras.
Oleksijus Arestovičius.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 26, 2023, 1:07 PM

Socialinėje erdvėje ir žiniasklaidoje anksčiau pasklido kalbos, kad milijoninių peržiūrų „Youtube“ platformoje sulaukdavę buvusio Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio biuro vadovo patarėjo Oleksijaus Arestovičiaus ir Rusijos opozicijos politinio veikėjo Marko Feigino pokalbiai, kurių metu būdavo aptarinėjamos karo aktualijos, baigėsi.

Teigiama, kad abu apžvalgininkai rimtai susipyko. Tokias kalbas pasėjo socialinėje erdvėje plintantis esą O.Arestovičiaus įrašas, kuriame jis kritikavo M.Feiginą ir pareiškė, kad daugiau laidų kartu jie nebekurs. Šio įrašo paties O.Arestovičiaus socialinių tinklų paskyrose nebėra.

Savo ruožtu pats M.Feiginas apžvalgininko versijos iškart nepakomentavo, bet paskelbė apie kūrybinę pauzę. Milijoninę auditoriją nuo pat karo pradžios ramindavę šių vyrų pokalbiai tapo tikru fenomenu.

Visgi O.Arestovičius apžvalginius pokalbius apie karą Ukrainoje tęsia su kitais pašnekovais.

„Išmainiau Feiginą į Feldmaną“, – neseniai „Facebook“ platformoje paskelbė jis ir pridūrė, kad vėliau tiesioginėse jų laidose prisijungs ir garsus Ukrainos politologas Jurijus Romanenka.

Naujasis O.Arestovičiaus partneris Nikolajus Feldmanas yra Ukrainos žurnalistas. Bene garsiausias Ukrainos tinklaraštininkas patikino, kad jų laidose, kaip ir anksčiau, bus apžvelgiama karinė ir politinė situacija Ukrainoje ir pasaulyje.

Tuo tarpu savo buvusiam kolegai M.Feiginui O.Arestovičius padėkojo ir palinkėjo sėkmės.

„Turiu padėkoti M.Feiginui ir jo komandai už labai nepaprastą maratoną, vykusį septyniolika karo mėnesių. Sinergija buvo kaip reikiant. Milijonai žiūrovų visada bus jam dėkingi. Tačiau laikas nestovi vietoje ir viskas anksčiau ar vėliau keičiasi. Einame toliau – kiekvienas savo keliu. Linkiu Markui ir jo komandai sėkmės – visose jo konstruktyviose pastangose“, – feisbuke rašė O.Arestovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.