Pasirodė naujas vaizdo įrašas su R. Kadyrovu: „Dabar auditorija žino, kuri žiniasklaida meluoja skaitytojams“

Trečiadienį „Telegram“ kanale publikuotas vaizdo įrašas, kuriame Ramzanas Kadyrovas kreipėsi į sekėjus.

R. Kadyrovas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
R. Kadyrovas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2023, 7:44 PM

„Draugai, šiomis dienomis mūsų šeima labai nerimauja dėl mūsų brangaus dėdės Magomedo Abdulhamidovičiaus Kadyrovo. Garbė Dievui, jis jau sveiksta. Verslo kelionės į Maskvą metu, pirmai progai pasitaikius, apsilankiau Centrinėje klinikinėje ligoninėje, kur radau jį geros nuotaikos. Net ir gulėdamas ligoninės lovoje jis yra geros nuotaikos ir nepraleidžia progos duoti nurodymų mūsų gausios šeimos nariams. Nudžiuginau savo brangų dėdę, palinkėjau jam greitai pasveikti ir perdaviau brangios mamos padrąsinimo žodžius.

CKB gydytojai tikrai yra profesionalai iš didžiosios raidės. Jų dėka mūsų brangus dėdė, Visagalio Alacho leidimu, po poros savaičių pasveiks nuo ligos.

Taip pat pakomentuosiu gandus, susijusius su mano sveikatos būkle. Garbė Visagaliui Alachui, esu gyvas ir sveikas ir nesuprantu, kodėl net mano ligos atveju turėtų kilti triukšmas? Nors tai turi ir privalumų – dabar auditorija žino, kuri žiniasklaida ir kurie asmenys atvirai meluoja savo skaitytojams“, – teigiama R. Kadyrovo „Telegram“ kanale.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.