Kryme pasikėsinta į Ukrainos išdaviko O. Cariovo gyvybę

Laikinai okupuotame Kryme buvo pasikėsinta į valstybės išdavimu įtariamo buvusio Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputato Oleho Cariovo gyvybę.

O.Cariovas.<br>Youtube nuotr.
O.Cariovas.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2023, 12:43 PM, atnaujinta Oct 27, 2023, 12:45 PM

Tai penktadienį „Telegram“ kanale pranešė Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka, remdamasis šaltiniais pusiasalyje, rašo „Ukrinform“.

„Dėl Cariovo. Pasak #NašiOčiVsiudu (Mūsų akys visur), tai ne durtinė, o šautinė žaizda. Būklė kol kas nežinoma, bet perspektyvos geros“, – komentuoja informaciją apie O. Cariovo sužeidimą P. Andriuščenka.

Vėliau Mariupolio mero patarėjas pacitavo kitą Ukrainos išdaviką, Zaporižios gauleiterį Volodymyro Rogovą, kuris pranešė, kad O. Cariovas yra sunkios būklės, jis paguldytas į reanimacijos skyrių.

„Ukrinform“ primena, kad buvęs liaudies deputatas iš uždraustos Regionų partijos O. Cariovas, nuo 2014 metų besislapstantis Rusijoje ir okupuotose Ukrainos teritorijose, įtariamas valstybės išdavimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.