Per plauką nuo tragedijos: Rusijoje ore užsidegė keleivinis lėktuvas su 176 žmonėmis

Penktadienio rytą Rusijos Novosibirsko oro uoste saugiai avariniu būdu nusileido keleivinis lėktuvas su 176 žmonėmis, kurio variklis užsidegė netrukus po pakilimo, pranešė vietos žiniasklaida.

Per plauką nuo tragedijos: Rusijoje ore užsidegė keleivinis lėktuvas su 176 žmonėmis.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Per plauką nuo tragedijos: Rusijoje ore užsidegė keleivinis lėktuvas su 176 žmonėmis.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2023, 11:58 AM, atnaujinta Dec 8, 2023, 2:39 PM

Pažymima, kad Rusijos aviakompanijos „S7 Airlines“ skrydis Novosibirskas – Maskva prasidėjo 06 val. 21 min. vietos laiku. Beveik iš karto po pakilimo lėktuvas „Boeing 737“ susidūrė su techninėmis variklių problemomis dėl galimai sumažėjusio slėgio, todėl orlaivis buvo priverstas leistis avariniu būdu.

Remiantis Rusijos žiniasklaidos pranešimais, 07 val. 4 min. lėktuvas saugiai nusileido Tolmačevo oro uoste. Visi 176 keleiviai iš lėktuvo išlipo patys, nenukentėjo.

„Nusileidimo metu kapitonas pranešė, kad užsidegė stabdžiai. Visi keleiviai jau buvo išlipę, viskas buvo gerai. Kitas skrydis buvo numatytas 14 val. 20 min.“, – naujienų agentūra UNIAN cituoja vieną iš keleivių.

„Niekas nenukentėjo“, – sakė Vakarų Sibiro transporto prokuratūros pareigūnas ir pridūrė, kad „keleiviai buvo apgyvendinti oro uosto pastate, o skrydžiui buvo ruošiamas atsarginis lėktuvas“.

Vakarų Sibiro transporto prokuratūra tikrina aviacijos incidento aplinkybes, o kol vyksta tyrimas lėktuvo skrydžiai yra sustabdyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.