Lėktuvo keleiviai JAV išgyveno tikrą siaubą: skrydžio metu iškrito langas

Bendrovės „Alaska Airlines“ lėktuvas, penktadienio vakarą pakilęs skristi į Kaliforniją, buvo priverstas apsisukti ir leistis avariniu būdu, kai netrukus po pakilimo lėktuvo šone atsivėrė skylė.

Iš Oregono į Kaliforniją skridęs lėktuvas iškritus langui grįžo ir saugiai nusileido.<br>Stopkadras iš vaizdo medžiagos.
Iš Oregono į Kaliforniją skridęs lėktuvas iškritus langui grįžo ir saugiai nusileido.<br>Stopkadras iš vaizdo medžiagos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2024, 10:09 AM, atnaujinta Jan 6, 2024, 11:42 AM

Pasak oro linijų bendrovės, iš Portlando tarptautinio oro uosto Oregone į Ontarijo miestą Kalifornijoje pakilo reiso Nr. 1282 lėktuvas su 171 keleiviu ir šešiais įgulos nariais.

Lėktuvui kylant išdužo langas ir dalis lėktuvo sienos, teigiama socialinės žiniasklaidos pranešimuose. Oro bendrovė „Alaska Airlines“ šį įvykį apibūdino kaip „incidentą“ ir teigė, kad lėktuvas apsisuko ir saugiai vėl nusileido Portlande.

„Mūsų svečių ir darbuotojų saugumas visada yra mūsų pagrindinis prioritetas, todėl, nors tokio pobūdžio įvykiai yra reti, mūsų skrydžio įgula buvo apmokyta ir pasirengusi saugiai suvaldyti situaciją“, – sakoma „Alaska Airlines“ penktadienį vakare paskelbtame pranešime.

Incidentą tiria ir oro bendrovė, ir Nacionalinė transporto saugos valdyba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.