Paryžiaus stotyje elektra nutrenkė ant „Eurostar“ traukinio užlipusį migrantą

Paryžiuje nuo elektros šoko žuvo žmogus, užlipęs ant stovinčio „Eurostar“ traukinio, penktadienį pranešė šaltinis policijoje ir prokurorai.

​Paryžiuje nuo elektros šoko žuvo žmogus, užlipęs ant stovinčio „Eurostar“ traukinio.<br>AFP/Scanpix nuotr.
​Paryžiuje nuo elektros šoko žuvo žmogus, užlipęs ant stovinčio „Eurostar“ traukinio.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2024, 4:45 PM, atnaujinta Feb 9, 2024, 4:46 PM

Ketvirtadienį apie 22 val. vietos laiku „Gare du Nord“ stotyje vyras bėgiais perėjo iš kito perono ir užlipo ant „Eurostar“ traukinio, pranešė šaltinis policijoje. Jis patyrė šoką ir maždaug po pusvalandžio mirė įvykio vietoje, pridūrė šaltinis.

Policija atpažino vyrą kaip migrantą ir pridūrė, kad apsaugos kameros užfiksavo, kaip jis kirto bėgius. Tačiau kūno būklė neleido tiksliau identifikuoti šį asmenį.

Paryžiaus prokurorai pranešė pradėję tyrimą, kuriam vadovaus „Gare du Nord“ pasienio policija. Iš šios stoties išvykstantys „Eurostar“ traukiniai jungia Paryžių su Belgijos ir Nyderlandų sostinėmis Briuseliu ir Amsterdamu, taip pat su Londonu per Lamanšo tunelį.

Praėjusią savaitę Paryžius ir Londonas pareiškė, kad stiprins pastangas užkirsti kelią neteisėtam migrantų srautui į Jungtinę Karalystę, dauguma mėgina mažais laiveliais perplaukti Lamanšo sąsiaurį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.