D. Trumpas nutraukė tylą po A. Navalno mirties

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas, kuris praeityje yra susilaukęs kritikos dėl Rusijos prezidento Vladimiro Putino adresu išsakytų pagyrų, pirmadienį socialiniuose tinkluose paskelbė pirmą viešą komentarą apie Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno mirtį, tačiau kaltės niekam nepriskyrė, praneša agentūra „Reuters“.

D. Trumpas.<br>EPA/ELTA nuotr.
D. Trumpas.<br>EPA/ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2024, 10:07 PM

„Staigi Aleksejaus Navalno mirtis padėjo man geriau suvokti, kas vyksta mūsų šalyje“, – parašė D. Trumpas, regis, susiedamas opozicionieriaus mirtį su savo paties politinėmis bėdomis.

„Tai lėta, nuolatinė progresija, korumpuotiems, radikalios kairės politikams, prokurorams ir teisėjams vedant mus į pražūtį. Atviros sienos, suklastoti rinkimai ir labai neteisingi teismų sprendimai griauna Ameriką. Esame žlunganti tauta!“

Neaišku, kokius panašumus su bene garsiausiu Rusijos opozicijos lyderiu D. Trumpas bandė įžvelgti. 47-erių A. Navalnas daug metų kovojo su, kaip teigė jis pats, didelio masto korupcija V. Putino Rusijoje, kurią valdo „sukčiai ir vagys“.

D. Trumpo kampanija į prašymą paaiškinti kol kas nesureagavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.