Dagestano sostinėje du sprogimai nusinešė iki 8 žmonių gyvybių

Rusijos Federacijai priklausančio Dagestano sostinėje Machačkaloje nugriaudėjo du sprogimai, nusinešę, skirtingais duomenimis, nuo 2 iki 8 žmonių gyvybių. Prie Teismo antstolių valdybos pastato 15 minučių intervalu sprogo du automobiliai. Vidaus reikalų ministerija neatmeta galimybės, kad sprogimai galėjo būti pasikėsinimas į kurį nors valdybos darbuotoją. Pirmasis sprogęs automobilis priklauso vienam iš darbuotojų. Manoma, kad sprogmenys buvo susprogdinti nuotoliniu būdu, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-20 17:42, atnaujinta 2018-03-06 12:12

Duomenys apie aukų skaičių skiriasi. Tyrėjų šaltinis pranešė, kad žuvo aštuoni, VRM duomenimis – trys žmonės: policijos patrulis, operatyvininkas ir teismo antstolių tarnybos pareigūnas. Šaltinis iš medikų tarpo pranešė apie du žuvusiuosius ir 28 sužeistus, tarp jų – 3 metų vaiką.

Apgadinta apie dvi dešimtys automobilių. Sužeistųjų, skirtingų šaltinių duomenimis, priskaičiuojama nuo 10 iki 20.

Sprogimai nugriaudėjo vienas paskui kitą. Antrasis automobilis sprogo praėjus maždaug 15 minučių, kai prie pirmojo sprogusio jau dirbo operatyvininkai.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.