Močiutė ant stogo sutrikdė Rusijos komunalininkus (video)

Internete išpopuliarėjo vaizdo įrašas iš Rusijos, Ufos miesto, kuriame užfiksuota, kaip pagyvenusi moteris ant penkiaaukščio stogo mojuoja plaktuku. Močiutė be jokių apsaugų drąsiai laipiojo po stogą, kol pakliuvo į priešpriešiais gyvenančių kaimynų filmavimo kameros objektyvą. Internete išplitus vaizdui, pasipylė kritika Ufos komunalininkų adresu – esą, jie nesugeba suremontuoti stogo, todėl jų darbą tenka daryti senai moteriškei, rašo newsru.com.

Gyventojai džiaugėsi, kad internete išpopuliarėjus jų namo močiutei, kieme buvo nuvalytas sniegas, net asfaltas pasimatė.<br>Youtube
Gyventojai džiaugėsi, kad internete išpopuliarėjus jų namo močiutei, kieme buvo nuvalytas sniegas, net asfaltas pasimatė.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-28 16:52, atnaujinta 2018-03-13 02:43

Ufos komunalininkai puolė gintis, kad nerado jokių nuotėkių nuo namo stogo, kurį taisė įraše užfiksuota močiutė. Pasak jų, įvykis su močiute nutiko dar pernai rudenį.

„Liudininkai, pamatę močiutę, iškvietė gelbėtojus, šie ją nuo stogo nukėlė. Komunalininkai, skubiai atvykę į įvykio vietą, namo stoge nerado jokių pažeidimų. Močiutė jiems patvirtino, kad jokių pretenzijų jiems neturi“, - sakė Ufos komunalininkų atstovas.

Pasak jo, močiutė apskritai gyvena žemesniame aukšte, todėl galimas nuotėkis jokiu atveju negalėjo jai sukelti problemų.

„Po šio įvykio nedelsiant buvo užrakinti visi stoglangiai, per kuriuos galima išlipti ant stogo, kad incidentas nepasikartotų“, - sakė komunalininkas.

Tačiau kiti liudininkai žurnalistams pasakojo, kad nusivylusi močiutė ne kartą kreipėsi į komunalininkus, kad šie sutaisytų stogą, tačiau į jos skundus nebuvo reaguojama. Namo gyventoja Irina patvirtino, kad su stogu problemų buvo. Kiti sakė, kad bėdos baigėsi, atlikus kapitalinį remontą.

Gyventojai džiaugėsi, kad internete išpopuliarėjus jų namo močiutei, kieme buvo nuvalytas sniegas, net asfaltas pasimatė.

Kol žurnalistai kalbėjo su namo gyventojais, pasirodė ir narsioji įrašo herojė. „Niekur aš nesikreipiau, pati užlipau ir sutvarkiau. Daugiau nelipsiu. Eikit velniop su savo fotoaparatu!“ - pareiškė žurnalistams pensininkė.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.