Nuogi bėgikai su gumine lėle kinams užminė mįslę

Kinijos internautus ir žurnalistus sutrikdė keistos internete plintančios nuotraukos, kuriose užfiksuota keliu bėgančių nuogalių pora ar netgi trijulė, jeigu skaičiuosime ir jų nešamą guminę lėlę. Trijose naktį fotografuotose nuotraukose matyti jaunas vyriškis, greitai bėgantis keliu, o jam iš paskos bėga kažkokia mergina. Negana to, vyro rankose aiškiai matyti nešama guminė moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2013, 8:02 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:42 PM

Nuotrauka intriguoja ne tik joje užfiksuotu beprotišku veiksmu, bet ir tuo, kad visiškai neaišku, kas tame veiksme dalyvauja ir kodėl. „Kas jie tokie ir kur bėga?“ - klausia „The Huffington Post“. Apie bėgikų porą visiškai nieko nežinoma. Iš nuotraukų galima tik padaryti išvadą, kad jos darytos priemiestyje į šiaurės rytus nuo Kinijos sostinės Pekino.

Tinklaraštininkai pažėrė spėlionių apie tai, kas vyksta nuotraukose. „Tai tokia meno forma – performansas? Ar kažkieno vaidmeniniai žaidimai nuėjo pernelyg toli? Ar mergina užtiko vaikiną su gumine meiluže, ir jis dabar bando nuo jos pabėgti?“ - spėlioja vienas iš Kinijos tinklaraštininkų.

„Menas ar beprotybė?“ - klausia „South China Morning Post“ ir pateikia tinklaraštininko nuomonę, kad nuotraukoje – žaidimas „Temple Run“ tikrovėje. Šiame populiariame žaidime pagrindinis herojus bėga tiltais, kad galiausiai iš šventyklos pavogtų stabą. Jam reikia saugotis, kad nesuėstų persekiojančios demonės beždžionės.

Pekine gatvėje pasirodę nuogi žmonės pernelyg nestebina. Metų pradžioje Pekine buvo surengtas 3 km maratonas, kuriame dalyvavo 300 nuogų bėgikų.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.