Kalifornijoje šuo du žmones išgelbėjo nuo šaligatviu lekiančio automobilio

JAV, Kalifornijos valstijos San Rafaelio mieste šuo aklųjų vedlys išgelbėjo du žmones, ant kurių beprotišku greičiu šaligatviu lėkė nevaldomas automobilis. Įvykį, kuris tik per plauką nesibaigė žmonių mirtimi, nufilmavo eismo stebėjimo kameros.

Per incidentą niekas nenukentėjo, taip pat ir 93 metų vairuotoja.<br>Youtube
Per incidentą niekas nenukentėjo, taip pat ir 93 metų vairuotoja.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-13 11:59, atnaujinta 2018-03-05 14:18

Kaip rašo marinij.com, kompanijos „Guide Dogs for the Blind“ darbuotojai Toddas Jurekas ir Danielle'is Alvarado treniravo naują šunį – pusantrų metų labradorą O'Neilą.

Automobilio, lekiančio tiesiai į žmones, nesuvaldė 93 metų senutė. Ji bandė automobilį pastatyti, bet staiga pradėjo jo nekontroliuoti ir atbula pasileido visu greičiu. Užvažiavusi ant šaligatvio, ji išdaužė vienos parduotuvės vitriną.

D. Alvarado tuo metu buvo „aklasis“ ir užrištomis akimis ėjo paskui šunį. T. Jurekas stebėjo šunį ir nematė iš nugaros sparčiai artėjančio automobilio. Pasak jo, O'Neilas pasuko galvą atgal, lyg kažką išgirdęs. Tai atkreipė T. Jureko dėmesį. Įraše matyti, kaip jis spėja užbėgti už posūkio likus vos akimirkai iki šaligatviu pralekiant automobiliui.

Per incidentą niekas nenukentėjo, taip pat ir 93 metų vairuotoja. Ją netrukus sustabdė kelkraštis. Tiesa, močiutei teks iš naujo laikyti vairavimo egzaminą.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.