Vyras po moterų sijonais filmavo ant bato pritvirtinta mini kamera

Prie savo bato pritvirtinta mini kamera vienas vyras Prancūzijoje filmavo po moterų sijonais. 59 metų prancūzas buvo sulaikytas Panazolo miestelyje, praneša agentūra AFP.

Prie savo bato pritvirtinta mini kamera vienas vyras Prancūzijoje filmavo po moterų sijonais.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Prie savo bato pritvirtinta mini kamera vienas vyras Prancūzijoje filmavo po moterų sijonais.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-08-13 09:38, atnaujinta 2018-03-01 23:46

Anot duomenų, viena moteris Panazolo turguje pričiupo vyrą nusikaltimo vietoje ir kreipėsi į policiją. Vyras mėgino bėgti, tačiau buvo sulaikytas pareigūnų.

Pasak policijos, kamera buvo pritvirtinta prie vyro batraiščių. Su ja jis galėjo be pertraukos filmuoti apie valandą. Vyras teigė įrašus peržiūrėdavęs savo kompiuteryje namuose ir tada juos ištrindavęs.

Pareigūnai atliko kratą vyro namuose. Jis jau anksčiau buvo sulaikytas dėl vojerizmo, tačiau niekada nebuvo už tai nuteistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.