Leopardo raštais išsitatuiravęs amerikietis jaučiasi gyvūnu

Amerikietis tatuiruočių meistras iš Teksaso taip mėgsta leopardus, kad netgi pats su jais supanašėjo ir tapo pusiau žmogumi, pusiau gyvūnu. 40 metų vyro, vadinančio save Larry Da Leopard, tikrasis vardas - Lance'as Brieschke'as. Visas jo kūnas išmargintas leopardo kailio raštus primenančiomis tatuiruotėmis. Vyras moka atkartoti leopardo judesius ir vadina save „manimal“ - „gyvūnžmogiu“, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2013, 7:20 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:49 PM

Ostino mieste jis – žinomas personažas. Ant leopardo raštais marginto kūno užsimetęs menkai jį pridengiantį švarką, jis mėgsta išeiti pasivaikščioti po miestą.

„Mano leopardinės tatuiruotės man suteikia ypatingų leopardo galių, pavyzdžiui, matyti tamsoje, bėgti labai greitai ir medžioti naktį“, - tvirtina Larry.

„Telepathic Tattoo“ tatuiruočių salono savininkas leopardo raštais save pradėjo tatuiruoti nuo 20 metų. Po penkerių metų pradėjo tatuiruoti ir veidą.

Kai tėvai pirmą kartą pamatė ant jo kūno leopardo raštus, ėmė verkti. „Mano šeima išpažįsta karines ir krikščioniškas vertybes, todėl mano tatuiruočių nepriėmė palankiai“, - sako jis.

Per kitus dešimt metų jis beveik nebendravo su šeima, jautėsi įskaudintas, kad jie nepriėmė jo saviraiškos būdo, ir toliau „bjaurojo“ savo kūną. Bet po dešimties metų santykiai su tėvais pagerėjo.

Nors Larry atrodo kaip animacinio filmo personas, tai nesukliudė jam susirasti ilgalaikę draugę ir tapti tėvu. Jo sūnaus vardas Zoomas.

29 metų kirpėja Julia Ruth kartu su Larry jau septynerius metus. Moteris sakosi niekada nesijautusi nepatogiai, būdama šalia leopardo raštais išsimarginusio ir keistai apsirengusio vyro.

Larry išvaizda ne kartą yra sukėlusi jam problemų – jis buvo neįleistas į restoraną ir netgi apkaltintas, kad yra velnias.

„Aš didžiuojusi savo tatuiruotėmis – mažai žmonių atrodo taip, kaip aš, - sako jis. - Kai ryte pasižiūriu į veidrodį, man patinka tai, ką matau“.

Papuošęs savo kūną apie tūkstančiu dėmių, Larry priėmė skausmingą sprendimą išsitatuiruoti ir savo intymias vietas.

„Kitiems to nepatarčiau, - sako žmogus-leopardas. - Bet man menas svarbiau už skausmą“.

Keletą kartų per metus jis retušuoja dėmes ant veido, nes jos išblunka saulėje.

Tačiau darbas dar toli gražu neužbaigtas.

„Noriu išsitatuiruoti ir akių vokus, bet nenoriu to daryti pats, - sako Larry. - Sau pačiam tatuiruoti akių vokus gana sunku“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.