Buvusios N.Sarkozy žmonos draugės skubėjo vilioti prezidentą

Buvusį Prancūzijos prezidentą Nicolas Sarkozy jau kurį laiką slegia rūpesčiai dėl korupcijos bylos. Dabar jį užgrius dar ir nemalonumai dėl buvusios žmonos Cecilios Attias knygos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:26 AM

Šioje 55 metų moteris pasakoja, kaip jos draugės net nutarė paaukoti savo santuokas, kad užkariautų N.Sarkozy širdį ir įsikurtų Eliziejaus rūmuose.

Bičiulės tokių priemonių esą griebėsi, vos tik N.Sarkozy ir Cecilia išsiskyrė. Tai įvyko 2007-aisiais, po 11 metų trukusios santuokos, rašo „Daily Mail“.

Tuo metu N.Sarkozy kaip tik buvo tapęs Prancūzijos prezidentu.

C.Attias paliko N.Sarkozy dėl kito vyro – marokiečių kilmės renginių organizatoriaus Richardo Attiaso. 2008-aisiais susituokusi pora gyvena Niujorke.

Anot C.Attias, kai jiedu su N.Sarkozy išsiskyrė, kelios jos bičiulės iš karto suskubo skirtis su sutuoktiniais, nes tikėjosi suvilioti prezidentą.

Tačiau jų viltys žlugo, kai N.Sarkozy vos po 80 dienų trukusio romano vedė dainininkę ir buvusį modelį Carlą Bruni.

Prieš porą metų C.Attias taip pat yra sakiusi, kad dailiosios lyties atstoves taip traukė N.Sarkozy valdžia, kad gerbėjos esą duodavo politikui savo telefono numerius net šalia stovint žmonai.

Moterų dėmesio, regis, nevengė ir pats N.Sarkozy.

C.Attias anksčiau yra apkaltinusi jį jaunų moterų kvietimu į Eliziejaus rūmus „vėlyvo vakaro karaokės sesijoms“.

Autobiografijoje, pavadinimu „Tiesos troškimas“ („Une envie de verité“), C.Attias teigia, kad buvo priversta nutraukti santuoką. Po N.Sarkozy pergalės 2007-ųjų rinkimuose moteris esą jautėsi tarsi pamiršta vyro.

Tiesa, poros santykiuose sunkumų buvo kilę ir anksčiau. Per trumpą išsiskyrimą 2005-aisiais, N.Sarkozy, kaip teigiama, net buvo užmezgęs romaną su politikos žurnaliste Anne Fulda.

N.Sarkozy, eidamas prezidento pareigas, pagarsėjo kaip emocionalus politikas. Tai gerokai stebino jo buvusią žmoną.

„Keista, kad šis vyras, kuris asmeniniame gyvenime buvo visiškai taikus ir niekada namuose nekėlė balso, sugebėjo viešumoje sudaryti tokio impulsyvaus žmogaus įvaizdį“, – knygoje rašo C.Attias.

Jos autobiografija – dar vienas galvos skausmas N.Sarkozy, kuriam tenka atremti įtarimus korupcija.

Tikimasi, kad C..Attias knygoje buvo kalbama apie susitikimus su nuverstu ir nužudytu Libijos diktatoriumi Muammaru Gaddafi.

N.Sarkozy kaltinamas iš jo neteisėtai paėmęs didžiulius pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.