Pasiklydęs australas maitinosi net drugeliais

28 dienoms Australijos krūmynuose pradingusio Stepheno Currie artimieji jau nebesitikėjo rasti gyvo. 40-mečio paiešką sausio pradžioje nutraukė ir policijos pareigūnai, nes jau buvo apieškoję visas įmanomas vietas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2014, 9:51 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:53 PM

Tačiau australas atsirado gyvas, tiesa, netekęs 15 kilogramų, rašo „Daily Mail“. Paklydėlis papasakojo, kaip jam pavyko išvengti mirties tokiomis siaubingomis sąlygomis.

Klaidžiodamas atokiuose Šiaurės Kvynslando krūmynuose S.Currie visas tas dienas valgė dvigeldes kriaukles, vaisius ir drugelius.

Galiausiai vietos gyventojai vyrą aptiko 10 kilometrų nuo Čilagou miestelio.

Keliolikos kilogramų netekęs S.Currie buvo tik su šortais. Vyras neturėjo nei kokių nors atsargų, nei kepurės ar batų.

S.Currie, kuris apibūdinamas kaip „šiek tiek vienišius“, pernai gruodžio 29 dieną apie 8 val. 30 min. paliko savo mobilųjį namelį ir patraukė Čilagou pramoninės dalies link.

Vyras sako ėjęs pasivaikščioti, tačiau pasiklydęs krūmynuose. Australas bandė rasti kelią eidamas palei upę, tačiau tik dar labiau pasiklydo.

Daugiau nei mėnesį lovą S.Currie atstojo medžio žievė ant smėlio. Vyras taip pat stengėsi būti arčiau upės, kuri jam buvo geriamojo vandens šaltinis. Prie jos pasiklydėlis ieškojo ir maistą.

„Maniau, kad jis dingo visam laikui. Tai neįtikėtina. Iš karto paskambinau jo motinai. S.Currie šeima gyvena Viktorijoje ir skambindavo man kartą per porą dienų“, – džiugų įvykį prisiminė detektyvas Vince'as Marcelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.